Ansiktsbehandlingar

 

Intro Ayurveda
Prova på behandling
I behandlingen ingår: Ayurvedisk hudanalys, rengöring, peeling, lätt ansiktsmassage, mask och avslutande serum och crème i balans med din Dosha.

50 min  |  550 kr.

 

 

 

Gemstone philosophy face treatment

Vata, Pitta, Kapha
Exklusiv ayurvedisk ansiktsbehandling som balanserar både kroppens obalans i Doshorna likväl som i huden. Djuprengörande behandling med massage anpassad för respektive Dosha. En behandling som berör alla dina sinnen: färg, doft, beröring, hörsel och smak (the).

I behandlingen ingår: Örtomslag, rengöring, peeling, renande mask, fotmassage med Marmapunktsstimulering, ansiktsmassage med aromatisk oljeessens, återfuktande lugnande mask, handmassage, och avslutande serum och crème anpassad för respektive Dosha.

1 tim 15 min  |  730 kr

 

 

 

Gemstone philosophy face treatment
Vata, Pitta, Kapha med porrengöring
Samma behandling som ovan med värmemask och djuprengöring av porer.

2 tim 15 min  |  920 kr
 

 


Gemstone Philosophy face treatment

Vata, Pitta, Kapha luxe
Behandling som ovan med inledande ryggmassage, djuprengöring av porer, Netra eye treatment (ögonmassage) och stärkande intensivkurs med ampull.

2 tim 45 min  |  1035 kr

 

 

 

Första gången du kommer på behandling, kom gärna 5 - 10 min innan din behandling för att fylla i ett kundkort för hudanalys.

 

Iris sensitive herbal face treatment

Pitta Pitta
Hyperkänslig och reaktiv Pitta Pitta hud behöver specialvård, en effektiv behandling som verkar som ett lugnande balsam för hud som ofta besväras av rodnader, blossande hud, ytliga blodkärl, allergier mm.

Ingår: Rengöring, lymfdränerande massage med lugnande aromatiska oljor och marmapunktsstimulering, algmask, avslutas med lugnande serum och skyddande dagcrème och om du önskar en kopp Pitta-the.

Rekommendation gärna en kur 6 – 12 behandlingar i kombination med hemmavård med Iris-produkter.

70 min  |  730 kr
 

 

 

Netra eye treatment
Behandling av ögonområdet, bromsar effektivt tidens inverkan med vegetabiliska ”stamceller” från druva rekommenderas för känslig, ömtålig hud runt ögonen.

Behandlingen har en uppstramande effekt, reducerar trötthetstecken, mörka ringar, påsar under ögonen. Huden blir mjukare, mer spänstig och elastisk.

Ingår: Rengöring, dränerande och vitaliserande ögonmassage, fuktgivande ögonmask, lyftande massage med hjälp av laserkristaller för att stimulera ögonområdets Marmapunkter.
Rekommendation kur 6-12 behandlingar, 2-3 ggr per vecka.

30 min  |  380 kr

 

 

 

Anti age divine face treatment
Exklusiv behandling för hud som håller på att tappa sin spänst. Massage som stärker elasticitet och lyftande Marmapunkt massage. Två masker som balanserar Vata/Pitta/Kappa. Under mask ges också en djupt rogivande Chakrabalansering med kristaller och Chakra-oljor.

2 tim 15 min |  920 kr


Med djuprengöring
2 tim 45 min  |  1035 kr

 

 

Ansiktsbehandling Classic
Rengöring, peeling, värmemask och djuprengöring av porer, brynplockning, lätt ansiktsmassage, mask efter din hudtyp och avslutande serum och crème anpassad till din hud.

1 tim 45 min  |  815 kr
 

 


Priori

Multi Layer/Superceutical Peel

Pensling med AHA-koncentrat
I behandlingen ingår: Rengöring, prepping, AHA-koncentrat och avslutande crème samt UVA/UVB skydd.

30 min  |  595 kr
 

 


 


AHA-Kur

Intensiv resultatinriktad kur
Intensiv, resultatinriktad kur för bästa effekt, 6 behandlingar eller antal efter behov.