Kroppsbehandlingar

 

Garshan Silkes massage
En peeling och kroppsskrubb med silkesvantar som tar bort statisk elektricitet, ökar blod och lymfcirkulation och hjälper kroppen att avgifta sin Ama. Utmärkt viktreducerande program som med fördel utföres hemma varje dag.

20 min |  370 kr
 

 


Kaya gommage

Body Scrub
En renande peeling för hela kroppen baserad på kallpressade växtoljor, eteriska oljor och växtextrakt. Peeleffekt från aprikoskärna och papayaenzymer, efterföljande ryggmassage och aromatisk kroppsemulsion som är fuktgivande, mjukgörande och läkande.

50 min |  675 kr
 

 


Garshan detox
En utrensande (Detox) behandling som renar huden och kroppen på djupet. Efter en skrubb följer en skönt avslappnande lymftömmande massage, du smörjs sedan in i en osmotisk Fangolera som hjälper kroppen och cellerna att avgifta sig, effekten förstärks med värmefilt för att gifter och toxiner skall svettas ut. Behandlingen avslutas med dryck.

2 tim 45 min |  1295 kr

 

 

 

 

Garshan slim
En unik värmeproducerande och slimmande behandling, efter välgö

 

rande skrubb följer en avslappnande lymftömmande massage med en syreproducerande massageolja. Du smörjs in med en värmande röd lera med rödalger, huden aktiveras, du blir varm och röd, djupgående aktivering av cellerna. Spänningar i muskler och bindväv påverkas mycket positivt.

2 tim 45 min |  1295 kr
 

 


Abhyanga massage
Ayurvedisk avslappnande oljemassage som balanserar din Dosha; Vata, Pitta, Kapha. Mjuk helkroppsmassage som berör alla dina sinnen från hårbotten till fötter.
Avsluta med en kopp te om du önskar.

1 tim 15 min  |  920 kr

 

 

Cryo gamathi, cirkulationsbehandling ben och fötter
Gamathi stimulerar cirkulationen, eliminerar vätskeansamlingar samt har en härligt svalkande effekt. Efter omväxlande kylande och värmande ört och leromslag aktiveras blod och lymfcirkulationen. Efter behandlingen känns benen lätta.

70 min |  830 kr 
 

 

 

Rygg och nackmassage


30 min  |  520 kr

 

 


Body Polishing

Aha-peeling för kroppen
Kroppspeeling med AHA-koncentrat för en förbättrad hudstruktur som ger en fin lyster och silkeslen hud.

40 min  |  675 kr